Luxura
Luxura
KOZMETIKUMOK
Luxura

Évtizedek óta használjuk a szoláriumot, de a szolárium kozmetikumok csak néhány éve léteznek. Ma még kevesen gondolják úgy, hogy a szoláriumozás mellé krémeket is használjanak, noha számos egészségvédelmi hatásuk mellett 30-40%-al növelhetik a szoláriumozás hatékonyságát!

A szoláriumkezelés során a bõr pigmenttermelõ sejtjei, a melanociták rövid idõ alatt nagy mennyiségû UV-A sugárzást kapnak, amely gyorsan aktiválja pigmenttermelésüket. Azaz termelnének melanint, ha lenne elegendõ építõanyag, elsõsorban tirozin-aminosav, amely a melaninképzés alapköve. Ha a pigmenttermelõ sejt bõvelkedik a tirozinban, bõségesen és gyorsan képes melanint termelni és átadni a hámsejteknek nyúlványai révén, hogy raktározzák a kész festékanyagot. A szoláriumozás elõtti termékek ezt a nagy mennyiségû tirozin-aminosavat juttatják mélyen a bõr rétegeibe, egészen a pigmenttermelõ sejtekig. Így mélyebb bõrszín érhetõ el sokkal gyorsabban. Ráadásul a bõr fényvédelme is gyorsabban felépül, gátat szabva a fénykárosodásnak.

A tirozintartalmú barnulásaktivátorokat a fényfürdõ elõtt kell felvinni. A kozmetikum mélyre jutását még a "szoláriumszag" elleni adalékok (Biocid), hidratálófaktorok, aloékivonat, bõrrokon zsiradékok (F-vitamin) is elõsegítik. Hûsítõ változataik csökkentik a hõérzetet a készülékben fekvés közben.

A sugárhatás miatt megemelkedhet a bõrben a szabadgyökök mennyisége, és esetlegesen csökkenhet a kollagénszintézis, a bõr faggyútermelése átmenetileg. A szoláriumozás után javasolt ápolószerek ezért szabadgyököket közömbösítõ hatású, antioxidánsokban (E-, C-vitamin, pantenol) gazdag termékek, és kollagéntermelést fokozó, ráncosodást csökkentõ hatóanyagokkal (Vitasome, Q10) is dúsítottak

A szoláriumkezelés után néha enyhe gyulladást észlelhetünk a bõrön, amelyre jótékonyan hat a szolárium utáni bõrnyugtatók kamilla-, szója-, kukoricacsíra- és körömvirágkivonata magas nyomelem-, karotin- és bioflavontartalmának köszönhetõen.

A kozmetika tudománya tehát eredményesen hadat üzent a mesterséges fénykezelés esetleges ártalmas hatásainak. A nagyobb biztonság és a szebb bõrszín érdekében tehát javasolt a szoláriumkozmetikumok használata, de nem a napozáshoz!

Munkatársaink örömmel adnak tanácsot a választásban, illetve nyújtanak tájékoztatást bármilyen kérdésben a kozmetikumokkal kapcsolatban, kérdezzétek őket!

 

TERMÉKEINK

Nálunk a szoláriumkrémek széles palettájából választhatsz! Amennyiben az általad kiválasztott krém nincsen készleten, abban az esetben megrendeljük a számoda megfelelő kozmetikumot. Egy kis termékismertetővel szeretnénk segíteni a választásban.

Próbáld ki az Australian Gold, illetve egyéb magas kategóriás termékeinket más gyártóktól, mint pl.: Tannymax, Soleo, Cheers, Hawaiiana, Aloha, Sunmaxx, Scyn, Tahnee, Emerald Bay, stb..!

 

Australian Gold termékeink:

ÚJ!!! 
DEVIOUSLY BLACK

A domináns instant bronzosító természetes sötét színt eredményez, miközben a DHA hosszabb hatást nyújt, késleltetett aranysárga árnyalatú színt produkál a bőrnek. A Twisted Skincare koktéllal átitatott Abszint kivonat "oltja a bőr szomját" és mélyen táplál, így csábító, bűnösen puha bőrt eredményez. A csábító Kendermagolaj kivonat hidratálja és sugárzóvá, fényesen ragyogóvá, feszessé teszi a bőrt.  A vitaminok és olajok kivonatának keveréke, helyreállítja és táplálja a bőrt, hogy az ördögien fekete és selymes legyen. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak a shea vajjal kombinálva a hosszan tartó barna színért felelősek. Összetevők:

 • 45x Kegyetlenül sötét bronzosító: a természetes bronzosítók és a DHA keveréke nyújtanak kívánatos, intenzív színt
 • Twisited Skincare koktél: a Greedy főzet vitaminokból,  az olajok és az Abszint kivonat tisztít, helyreállít és táplál az ördögien sima bőrért
 • Csábító Kendermagolaj táplálja a bőrt, ragyogó, hidratált bronz bőrt eredményez
 • Skin vízlágyítók: koncentrált mennyiségű komplett bőrápoló az érzékien puha bőrért
 • Magával ragadó és hipnotizáló Oasis illat.


 

 

ÚJ!!!
HEATED

Szoláriumozás előtti kozmetikum Tingle formulával. Sultry T4 Tingle (enyhe bőrpírt okozó) formuát tartalmaz mely stimulálja és feszesíti a bőrt, mind emellett csodálatos, mély sötét bőrt biztosít. Az Aloe Vera, a Zöldtea kivonat és a vitaminok nyugtatják és táplálják a bőrt. A benne lévő olajok kombinációja hidratálják és ragyogóan egészségessé varázsolják a bőröd. A csábító alma illattal ellenálhatatlan leszel.

 

 

ACCELERATOR

Évek óta a legnépszerűbb szoláriumkozmetikum az Australian Gold világában. A természetes és gyors pigmentációt a szuperbarnító összetevőknek köszönheted. Barnító formula az alapvető barnuláshoz, kendermagolaj kivonattal ellátva. Összetevők:

 • Biosine Complex® koncentrátum 
 • E-vitamin 
 • Természetes kivonatok 
 • Sötét barnító omega olajok 
 • CellMoist™ koncentrátum 
 • Kendermagolaj kivonat
 • Klasszikus kakaó álom illat.

 

 

 

SINFULLY BLACK

Add át magad a bűnös élvezeteknek ezzel a csábítóan sötét árnyalatot biztosító készítménnyel és élvezd, hogy mások irigylik csábítóan sötét Sinfully Black színedet! Légy büszke sötét, gaz-
dag árnyalatú színedre! Élvezd, ahogy a kendermagolaj, feketeribizli kivonat, kukuiolaj és a bőrtápláló vitaminok olyan selymesen puhává és káprázatossá teszik bőrödet, hogy bárhova mész, mindenütt vágyakozó tekintetek kísérnek! Ez a sötét árnyalat már szinte bűnösen izgalmas. Összetevők:

 • Elragadóan sötét: barnító összetevők, együtttes mély, sötét színt alakítanak ki.
 • Bűnös bőrpuhítók - a vitaminok és olajak kombinációja lágyítja és kisimítja a bőrt.
 • Elégítsd ki igényeid ezzel a csábító áfonya illattal.

 

 

 

KISS KISS BRONZE XOX

Az Exotic Dual Bronzing Accelerator (Kettős,gyorshatású bronzosító) természetes ausztrál olajokból, valamint A-és E-vitaminokból áll. Olyan mintha a nap kétszer megcsókolna! Összetevők:

 • A kettős hatású barnítók – mint például a DHA és más természetes barnítók sötétebb, gyorsabb és hosszabb színt biztosítanak.
 • Mélybarnító összetétel – Ápolja és hidratálja bőrét a maximális sötétségű bőrszín eléréséhez.
 • A-és E-vitamin – Megóvja a bőrt a ráncok kialakulásától.
 • Klasszikus „kakaó álom” illat!

 

 

GOING GAGA

Tökéletes azok számára, akik azonnali hatást szeretnének elérni, akár egy buliba  Két csettintés és máris felkészülhetsz bőröd csillogására és annak fényvisszaverő hatására. Gyönyörű,felejthetetlen színben fogsz csillogni, mellyel mindenkit elvarázsolsz. Összetevők:

 • Élénk bőrbarnítók: A természetes barnítók kombinációja kiválóan dolgozik együtt, hogy szép sötét bőrt alkossanak.
 • Sensational Silver: A fi atalító ezüst kivonatnak antioxidáns és sejtmegújító tulajdonságai vannak, amelyek által bőrünk fi atalos és egészséges lesz.
 • Disco Shimmer: Az ezüst és rózsaszín csillám együttese,csillogó ragyogást biztosít.
 • Legyen jó illatod ezzel a Paparazzi Pink illattal!

 

 

PEACE, LOVE & CUPCAKES

A Peace, Love & Cupcakes™ beteljesíti sötét bőrre áhított vágyait. Ez a 10-szeres természetes bronzosító mélybarna színt biztosít, miközben a bőrápoló keveréke kezeli bőrét. A kendermagolaj ápolja, hidratálja és megóvja bőröd minden külső tényezőtől, miközben kívánatossá varázsol! Egy kezelés, mellyel kényeztetheted tested! Összetevők:

 • 10-szeres érzéki sötét bronzosító: Természetes bronzosítók hatásos kombinációja az azonnali eredményekért.
 • Édes testápolás: A vitaminok és olajak tökéletesen kimért keveréke a szerethető, hosszantartó színért.
 • Kendermagolaj: Kisimít, kezel és hidratál a ragyogó bőrért.
 • A Sweat Treats formulától ínycsiklandozó, érzéki illata lesz.

 

 

CHEEKY BROWN

Bronzosítóval és növényi kivonatokkal ellátott gyorsbarnító szoláriumkrém a legoptimálisabb hidratált bőrért. Továbbfejlesztett formulákkal kiegészítve a legjobb barnulási élményért. Összetevők:

 • CellMoist™ koncentrátum.
 • Természetes bronzosító kivonatok azonnali bronz barna színt adó növényi hatóanyagok. A hatás 1-2 napig tart.
 • Panthenol: Súlyának negyvenszeresét tartja meg nedvességből.
 • Növényi kivonatok (pl.: Aloe Vera) erőteljes bőrvédő antioxidánsként működnek.
 • Klasszikus „kakaó álom” illat.

 

 

 

LEGALLY DARK

Szoláriumozás előtti krém 18x bronzosítóval. A természetes bronzosítók és a melanin fokozó Tyrosin együttesen fejtik ki hatásukat az azonnali mély barna színhatásért. A Koffein tartalmának köszönhetően energizálja és feszesíti a bőrt és javítja annak textúráját! A kendermag olaj kondícinálja, feszesíti és megfelelően hidratálja a bőrt, az egészséges ragyogásért!

 

 

 

DARK LEGS

Szoláriumozás előtti bronzósítót tartalmazó kozmetikum kifejezetten a láb bőrének. A természetes eredetű és a melanin termelődést fokozó bronzosítók kombinácija biztosítja az aranybarna színt. A Silky Softness formulának köszönhetően lábai a legjobb hidratálásban részesülnek. 

 

 

 

Magas kategóriás Australian Gold termékeink:

BLACK DOWN ÚJ!!!

Szoláriumozás előtti kozmetikum extrém bronzosítóval.

A természetes bronzosítók és színfokozók együttes hatása a DHA-val azonnali látványos színt eredményez. Az Endless Moisture Seal Technology-ának köszönhetően bőrének segít megkötni a nedvességet, így az hidratált és rugalmas marad. Az olajak, aloe és tengeri moszatok tökéletes keveréke védi és táplálja bőrét, hogy az selymesen puha legyen.

ETERNAL TWILIGHT

Barnulj a DermaDark bronzosítóval fokozott forradalmi B3 ultrabarnító keverékünkkel! A legsötétebb összetevőkkel átszőtt formula mélységes ereje a barnító anyagok egyedi kombinációjában rejlik. Ez a barnító formula megborzongat, megbabonáz és vágyaidban megjelenik a pirkadat, a napfelkelte előtti sötétség! Összetevők:

 • B3 ultrasötétítő formula: speciális színmélyítő kivonatok erősítik fel a finom sötét színárnyalatot.
 • DermaDark® keverék: figyelemreméltó természetes színfokozó a tartós sötét tónusért.
 • Késleltetett barnító: a szín 4-8 órán belül megjelenik, és 4-7 napon keresztül tart.
 • Engedj az „éjszakai bujaság illatának”!

 

 

FRANKLY SCARLET (CSÍPŐS!!!)

Ez a szépséges bronzosító azonnal ellenállhatatlan lesz, amint összekeveredik a Rózsaszín paprika a BodyBlush keverékkel. A gyors, természetes bronzosító és a tökéletes hidratáló összetevők keveréke makulátlan eredményt biztosítanak. Összetevők:

 • Az ellenállhatatlanul és szenvedélyesen sötét színt többé nem fújja el a szél!
 • Gyors Tingel T15: Közepes szintű intenzív bőrpirosító és bőrbizsergető a sötét színért.
 • Rózsaszín Pepper BodyBlush® Életre kelti a testet és elősegíti a hosszantartó sötét színt az extra pirosító tónusaival.
 • Sötét-bronzosító: Természetes kivonatok azonnali barnulást biztosítanak.
 • A Berry Flirty játékos illata biztosan elpirosít

 

RUMP IT UP

Ha egy új kozmetikummal szeretnél kitörni extrém sportot követő életviteledben, akkor itt a Ramp It Up, amely egyenesen Neked szól. Ez részben életszemlélet, részben technológia. A „QuickDry erősítő” akkor is lehűt, amikor forróság van. A határozottan barna színt egy egzotikus keverék segíti elő, míg egy adag grapefruit kivonat felfrissíti és színesíti az összképet. Ha a sötétebb szín elérése mellett döntesz, nem leszel csalódott. Ne tétovázz! Összetevők:

 • Jelentősen sötét erősítő: Maximalizálja bőrünk természetes barnulási képességét.
 • QuickDry™ technológia: Alkohol-mentes formula a gyors száradás érdekében, amely azonnal felszívódik.
 • Örömet okozó grapefruit kivonat: Biztosítja az antioxidánsok előnyeit, a bőr szempontjából olaj kontrolláló és harmonizáló hatása van.
 • Vaj keverék:Gazdagon és bőségesen hidratál és kisimítja a bőrt.
 • Adjunk hozzá egy kis „Spiked Punch” illatot.

 

 

 

REEF'R MADNESS

Fogd a cuccod, menj a strandra, játssz a homokban és legyél felszerelkezve a Reef’r Madness®-szel! Az új DHA-val és Aussie Algával ellátott bronzosító keverék természetes sötét bőrszínt varázsol. A kendermagolajat és más összetevőket tartalmazó egyedülálló keverék hidratálja bőrünket az aranybarna sima bőr megszerzése érdekében. Szerelkezz fel! Akár a hullámokon

lovagolsz, akár csak a szolárium szalonba mész, mindenképpen jelentősen barna színnel távozol. Összetevők:

 • OutBack™ bronzosító keverék: Természetesen sötét barnulást biztosító keverék DHA-val a mély és azonnali barnulás érdekében.
 • Aussie alga: Jelentős természetes barnulást fokozó öszszetevő, amely a hosszantartó hatásért felelős, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.
 • Hemp barrier skin repair: Kendermagolaj, vitaminok és Aloe Vera ultra hidratáló keveréke, amely puhítja, simává teszi és javítja a bőrt.
 • Érezd magad felfrissültnek ezzel a csodás Reef’R illattal.

 

 

 

URBAN LEGEND

Legendává válhatsz ezekkel a felejthetetlen sötét barnítókkal, amelyet kifejezetten a hétvégi harcosoknak fejlesztettünk ki. A páratlan sötétítő kivonatok és a ColorGuard formula kombinációja erőteljes színt kölcsönöz a legendásan sötét, barnító kalandhoz. Összetevők:

 • Sötét bronzosító keverék: a természetes barnítóanyagok azonnali sötét színárnyalatot varázsolnak és fokozzák a természetes barnulási képességet.
 • ColorGuard technológia: A tigrisfű, ismertebb nevén a „mágikus fű” elősegíti, hogy a tetoválás a bőrünkön ne halványodjon el.
 • Öregedésgátló antioxidánsok: Az E-vitaminban gazdag Aloe Vera és erőteljes növényi hatóanyagok hatására a bőr egészségesnek és ragyogónak hat.
 • TanFresh keverék: Növeli a barnulás utáni frissességet és semlegesíti a szoláriumozás utáni szagokat.
 • Egyedülálló, felejthetetlen Cool Musk illat.

 

CLASSIC SYDNEY BLACK BRONZER

 • Fekete bronzosító: Természetes anyagokat, melanint és DHA-t tartalmazó bronzosító a mélyebb, sötétebb bőrszínért.
 • Bőrápolás természetes anyagokkal: A természetes méz, narancs és napraforgóolaj kivonat egyedülálló kombinációja az egészséges és hosszantartó hidratált bőrért.
 • Hidratáló komplex: Ez a könnyed hidratáló komplex édes mandula olajjal, avokádo olajjal, napraforgómag olajjal és más természetes összetevőkkel keverve luxus érzetet és extrém hidratálást biztosít.
 • Bőrlágyító keverék: Az E-vitamin és az Aloe Vera semlegesíti a szabad gyököket, illetve csökkenti az apróbb ráncok kialakulását.
 • Szökj el a „klasszikus kókusz illatával”!

 

 

 

CLASSIC SYDNEY 25POWER BLACK BRONZER

Szoláriumozás előtti Szilikon és Parabén mentes bronzosító kozmetikum. Az Organikus Fekete Dió kivonat, a magas minőségű DHA és más termáészetes azonnali és késleltetett bronzosítók kölcsönöznek mélybarna színt. A Méz, Narancs és Napraforgó olaj ápolja a bőrt. Az Édes Mandula - avokádó olaj és napraforgómag olaj biztosítja az extrém hidratáltságot a bőrnek.

 

 

SHADES OF SUMMER

Végre egy krém, aminek hatása addig tart, mint azok a lenyűgöző nyári emlékek! Mutasd meg csodálatos, strandra való sötét színed, amely a Marathon Color technológiának köszönhetően napokkal tovább megőrzi bőröd barnaságát. A DHA és kék-zöld algák kivételes keveréke megőrzi a strandról jövő sötétbarna színt, még a téli időszak alatt is. Tégy látogatást egy szoláriumba, és a Shades of Summer segítségével gondoskodj róla, hogy a sötét bőr árnyéka sose múljon el! Összetevők:

 • Gyorshatású, sötét bronzosító: A természetes bronzosítók tökéletes keveréke a mély és azonnali színért felelős.
 • Marathon Color™ A DHA és kék-zöld algák kivételes keveréke a hosszantartó barnulásért.
 • Partra kész bőrápolás: Lenyűgöző bőrkezelő összetevők kombinációja a fiatalos, rugalmas bőrért.
 • Hidratálókrémek: A vitaminok és hidratálók keveréke ellenállhatatlanul sima bőrt varázsol.
 • Szökj el ezzel a „Paradicsomi Napfelkelte illattal”!

 

 

 

 

PRIMAL INSTINCT

Legyél a legdögösebb ezen a nyáron: szexi, sötét színeddel. A gazdag természetes bronzosítók és DHA kombinációja a Native Australian összetevővel eredményezi a 15-szörös AussieDark bronzosító technológiát, amely a mély színért felelős, és amely biztosítani fogja a megjelenést. A dekadens hidratálók és vitaminok biztosítják a bőr puhaságát. Sötét és csodásan sima bőrének köszönhetően bárkit meghódíthat! Összetevők:

 • 15-szörös bronzosító: A DHA és természetes bronzosítók tökéletes keveréke, amelyek azonnali, valamint egyben késleltetett színt biztosítanak és garantált feltűnést okoznak.
 • AussieDark™ technológia: Native Acacia-val keverve, az Australian Gold termékeknél már elterjedt technológia. Ez az egyedülálló tápanyagokban gazdag összetevő 24 órán át hidratálja bőrét a hosszantartó és sötét szín érdekében.
 • Kifinomult bőrápolás: A macadamia dió és vitaminok kombinációjának köszönhetően a bőr csodás és sima lesz.
 • Kötelező hidratálókrémek: A kifejlesztett összetevők intenzív hidratálást biztosítanak a hosszantartó szín érdekében.
 • Ezzel a „Végzetes Vonzalom” illattal igazán ellenállhatatlan leszel!

 

 

 

 

ON THE PROWL

Ez a szoláriumozás előtti kozmetikum fejlett bronzosítót tartalmaz. A természetes bronzosítók és a DHA keveréke erythrulose-zal az egyenletes és hosszantartó barnulásért felelős. Purrfection Finish Primer: feltölti a bőrhibákat és kiegyenlíti a bőrtónust, az erdei piros gyümölcsök keveréke táplálják és védik a bőrt. A benne lévő anti-aging megfiatalítja a bőrt, hogy mindig üdeés friss legyen.

ÚJ!!!

GENTLEMAN BLACK BRONZER

Szoláriumozás előtti férfi kozmetikum extrém bronzosítóval. A kókuszdió levelének koncentrált mennyisége regenerálja és revitalizálja a bőrét, míg a DHA és a természetes bronzosítók keveréke biztosítanak az elérhető legbarnább színről. A Macadami olaj és a Szibériai Ginseng vissza adja a bőr rugalmasságát és hosszantartó hidratálást ad. A "varázslatos gyógynövény"-ként emlegetett Tigrisfű kivonat megakadályozza a tetoválások kifakulását.

HOT!

Ez a kozmetikum olyan első osztályú olajakat tartalmaz,melyek erősítik és megsokszorozzák a barnító sugarak hatékonyságát. Extra mennyiségű, 10 különböző vitamin az egészséges bőr érdekében. A termék tartalmazza a Good és Better termékcsoportok összetevőit. Összetevők:

 • Esszenciális tápláló olajok, melyek fontos összetevőket szállítanak a bőrbe.
 • Nagy koncentrációjú Aloe Vera, mely segíti a gazdag,sötétbarna szín elérését, miközben hidratálja, puhítja és regenerálja a bőrt.
 • C-vitamin a fi nom ráncok, szarkalábak kialakulása ellen ható antioxidáns.
 • Klasszikus kakaó álom illat.

 

 

ÚJ!!!

SCENE STEALER

Aloe alapú szoláriumozás előtti kozmetikum.

Az első osztályú összetevőknek köszönhetően nyugtatja és hidratálja a bőrt így az egészséges és sima lesz. A CelebuTan Drámaian sötét bronzosító keverék a MAP együttes hatása az azonnali és hosszantartó barna bőrért. A Kakadu Szilva a leggazdagabb C-vitamin forrás a világon mely Shea vajjal kombinálva extrém hidratáltságot nyújt bőrének.

 

 

 

LOVE HURTS (CSÍPŐS!!!)

Szoláriumozás előtti magas koncentrátumú Aloe Vera kivonatot tartalmaző gél, mely megnyugtatja és hidratálja a bőrt. A természetes bronzosítók együttese (DHA, Mahakinni és Tyrozine) azonnali és késleltetett színhatást biztosít bőrének. A Chilli kivonat és a vérbőséget fokozó összetevők keveréke enyhe bőrpírt okoz! Kakadu Szilva, a legdúsabb C-Vitamin forrás a világon, mely a Shea Vajjal kombináltan megvédi, hidratálja és megőrzi a bőr hosszantartó sötét színét.

 

 

 

Prémium kategóriás Australian Gold termékeink:

MOOD INDIGO

Engedd el magad és lazíts! Vesd magad az azonnali élvezetbe a Mood Indigo gyors-hatású barnító formula segítségével. A tízszeres bronzosító drámaian sötét, szexi és sima bőrt eredményez. Ennyire még sosem érezted jól magad! Összetevők:

 • 10. dimenziós bronzosító: Erőteljes bronzosító keverék a kifogástalanul sötét színért.
 • ColorSurge™ technológia: A gyors-hatású rendszer azonnali hatást és sötét, mély színt eredményez.
 • Wild Indigo kivonat: Csillapítja és nyugtatja a bőrt, miközben a béta endorfinok pozitív és békés aurát nyújtanak.
 • Tanfresh keverék: Növeli a barnulás utáni frissességet és semlegesíti a szoláriumozás utáni szagokat.
 • Emelj hangulatodon a „rejtélyes, egzotikus” illattal!

 

 

 

SATIN D SOL

Fedezd fel a veled született barna színt a Satin D Sol szín aktiváló DermaDark formulával. Drámaian sötét és bársonyos bőrt biztosít, amely tökéletes alapja a mély és sötét szín megszerzésének. Összetevők:

 • DermaDark plus keverék: Extra erős, természetes bőrszín fokozó, a lehető legsötétebb színért.
 • Vitamin keverék: A, E és Pro D-vitaminnal gazdagítva.
 • Melanin: Beindítja a mély-barna színárnyalatokat.
 • Barnító keverék: Hidratál, ezáltal felfedi az érzékien puha, barna bőrt, amelynek tónusa szinte tökéletes.
 • TanFresh™ keverék: Növeli a barnulás utáni frissességet és semlegesíti a barnulás utáni szagokat.
 • Ragadjon el a tengerpart érzete, a „szexi nap illatának” hatására!

 

 

 

PRECIOUS METALS

Ez a szoláriumozás előtti Ultra Nutri Dark technológia, ötvözi a természetes alapú DHA-t, a Mahakinni Dió kivonatot, és a Bio Active Bronzósítókat (92 féle ásványi anyag) mely soha nem látott extrém sötét színhatást kölcsönöz bőrének. Az arany és a platina kivonatok segítik megőrizni a kolagént így bőre mindig fiatalos és hidratált marad. Trúpusi illat.

 

 

RISQUE RITUAL (CSÍPŐS!!!)

Indítsd be az élvezet legsötétebb vágyait a Risque Ritual extrém StimuTan-nel! Érezd az ultracsípős formulát és a tíz különböző bronzosító keveréket! 
A bőrszíned láttán csak ennyit fognak mondani: ’Váááóóó! Ez lenyűgöző!’ Összetevők:

 • Extrém Tingle T40: Az ultracsípős intenzív bizsergetés legmagasabb szintje a legszebb szín elérése érdekében.
 • Barnító hármas: A magas szintű bronzosítók együtt dolgoznak az ultracsípős összetevőkkel a ragyogó barnaságért.
 • Bronzosító keverékek: Kukui kivonat, DHA, ezüst és természetes bronzosítók a sima sötét bőrért.
 • Színgazdagítók: Tápláló összetevőkben gazdag, melyek hidratálják és simábbá, selymesebbé varázsolják bőrét.
 • A tiltott gyümölcs illata elcsábítja az érzékeket.

 

ÚJ!!!

LIQUID ASSETS

Szoláriumozás előti 28 Dimenzion bronzosítós krém. A természetes bronzosítók és az exkluzív Mahakanni kivonat keveréke biztosítja bőrének az extrém sötét színt. A pezsgő és kaviár formulák méregtelenítik és visszaadják a bőr eévesztett rugalmasságát. A Feketegyémánt kivonat az aloe és az E-Vitamin megfiatalítják és segítenek helyreállítani a bőrt. Paraben mentes készítmény.

Nyitva tartás:  Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00     |     Szombat: 09:00 - 20:00      |     Vasárnap: 10:00 - 18:00

LUXURA1     |     8200 Veszprém, József Attila u. 42.     |     +36 88 785 464

LUXURA2     |     8200 Veszprém, Török Ignác u. 02.     |     +36 88 326 373

Kövess minket a Facebook-on is!

TÉRKÉP