Luxura
Luxura
SZOLÁRIUM GÉPEK
Luxura

MEGÉRKEZETT a legujább Luxura X7 fekvő szoláriumgépünk!

 

Luxura X7 fekvő szolárium

Luxus az érzékeknek! Futurisztikus külső és belső megjelenés. Minden extrával felszerelve. Hozd magaddal MP3 lejátszódat!
Stúdióinkban összesen 4 db Luxura X7 várja vendégeinket.

Luxura V7 álló szolárium

Az új Luxura V7 egy fantasztikus napfürdő, amely magabiztosabbá tesz. Új design, új tulajdonságok, új élmény. Nem lesztek képesek ellenállni ennek az új stílusú innovációs technológia vonzásának. Még akkor sem, ha akartok!
Stúdiónkban 2 db Luxura V7 várja vendégeinket. Ebből az egyik vibro traineres rezgős aljjal van ellátva.

Luxura Vibro Trainer

Professzionális, vibro traineres álló szoláriumunk biztosítja a vendégek számára az egyenletes barnulást és alakformást! A gép aljában lévő eredeti Luxura vibro trainer, több funkcióban állítható opcionális egység hullámszerűen mozgatja végig a test minden részét a szoláriumozás ideje alatt. Hatékony fegyver a narancsbőr ellen, javítja a vérkeringést, a méreganyagok távozását a szervezetből. A technológia sikere abban rejlik, hogy a szoláriumba beèpített vibrációs test mozgàsa a teljes izomzatunkat munkára kényszeríti. A mozgásforma meghatározott gyakorisággal kimozdít egyensúlyi helyzetünkből. Az emberi agy tudat alatti reflextevékenységet indít el, nagyon gyorsan korrigálja a testhelyzetet, így minden izom kivétel nélkül dolgozni kényszerül. Szépül a bőr, helyreáll az izomtónus!  

   

 

 

Megszületett a Chocolate Brown EU 0.3 W/m2

A Chocolate Brown 0.3-as szoláriumcső bevezetésével, megnyílt a lehetőség a fehérebb bőrű vendégek számára is, hogy élvezhessék a szoláriumozás biopozitív hatásait, úgy hogy közben szép, csoki barna börszinre tehetnek szert. A lámpa használata során a napozási kúrák idejét, a hasonló 0.3 lámpákkal szemben, nem kell 25-30 percre növelni. A pozitív hatások és a már megszokott "csoki barna" bőrszin már akár 12-15 perc alatt is elérhető.

EU 0.3 Csokicső - 0.3 Chocolate Brown a szoláriumozóknak

 

Miért egészséges a Csokicső®?

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású „választ” a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekezőreakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik!

Chocolate Brown Nr.1. HOT - Chocolate Brown a szoláriumozóknak

 

Milyen veszélyek leselkednek rátok a szoláriumban?

Az egyetlen és legfontosabb dolog a megelőzés és a mértékletesség. Ha túlzásba viszitek a szolizást leéghettek, ami köztudottan nem egészséges. Semmi mást nem kell tennetek csak megfelelő szoláriumozási időt választani a szoliban. Ezt úgy tudjátok biztonságosan beállítani, ha tudjátok mikor szoliztatok vagy napoztatok utoljára? Ha 3 hétnél régebben az olyan mintha előröl kezdenétek a barnaság építését. Így maximum 6 percet szolizzatok! (ezek a számok a csokicsövekre vannak beállítva, de abból nem lesz baj, ha minden más esetben is betartjátok) Ezt nagyon egyszerűen meg tudjátok állapítani, de fontos be is tartani. Az esztétikus bőrszín elérése lassú folyamat, legalább is lassabb mint gondoljátok, így mindenképpen szükség van a türelmetekre. Ne akarjátok a folyamatot, sem hosszabb szolizási időkkel sem sűrűbb szolizással befolyásolni, mert nem lehet. A leégést minden esetben el kell kerülni, mert tudjátok csak az ésszerű mértékű szoláriumozás egészséges!

 

Az ésszerű szoláriumozás szabályai

Fehér bőrűeknek

A legfontosabb a Ti esetetekben megérteni, hogy nem tudtok olyan barnák lenni mint az alapvetően kreol bőrűek. Ezért ne is akarjatok olyanok lenni! Elővigyázatos és türelmesnek kell lennetek. Nem szabad gyors és látványos eredményt várni, elégedjetek meg a világosabb bőrszínnel és csak lassú barnulásra számítsatok, ne akarjátok felülmúlni saját határaitokat. A szoláriumozás egészséges a számotokra is, de nagyon kis intervallumokra menjetek. Célszerű minden esetben kifejezetten szolárium kozmetikumokat használnotok. Ne feledjétek, hogy csak lassan és türelmesen tudtok eredményt elérni. A Ti esetetekben a rendszeres, lassú, türelmes „építkezés” működik! A csokicsöves szolikba maximum 6 percre menjetek és az első két esetben jöjjetek ki 4 percnél. (Nem baj ha elvesztetek 150-200 Ft-ot az idő előtti kiszállással, a biztonság az első) Helyezzétek előnybe a kisebb csőszámmal rendelkező gépeket. A harmadik alkalom után már kifejezetten elégedettek lesztek. A szolizások között mindig hagyjatok ki minimum 3 napot. Ha valamilyen oknál fogva két hétnél több kimaradt, kezdjétek előröl a folyamatot. Az egészséges megfelelő „enyhébb” bőrszín elérése után a megtartás havi 4-6 alkalmat igényel. A színmegtartáshoz használhattok szoláriumozás utáni krémeket.

Átlagos bőrűeknek

Ezzel a szoláriumcsővel úgy tudtok barnulni, ahogy még soha! Fontos azonban, hogy megfelelően tudjátok használni. Ez a szoláriumcső alapvetően nem tartozik az „égetős” szoláriumcső kategóriába, de minden esetben célszerű biztonságos kereteket felállítani. Ez a Ti esetetekben is a „kényelmetlenebb” rendszeres, de kisebb barnító időkkel való alapozás. Ne akarjatok heti egyszer hosszabb (15’) időre befeküdni, inkább két hét alatt három alkalommal, vagy négynaponta szolizzatok kevesebb (6-9’)időket. Lényeges, hogy ne essetek túlzásokba. A kezdeti szakaszban csak 6 percre menjetek. Nem kell több még ha „bírnátok” sem, mert a megfelelő alapozás meghozza gyümölcsét. Csak megfelelő és ésszerű alapozással érhetitek el, hogy ritkábban tudjatok járni a „fenntartó” időszakban. A 6 perces kezdések után legalább a 3-4 alkalom után menjetek csak 9 percre. Így már biztonságosan tudtok szolizni bőrötök felkészültté válik, de ezután se akarjatok 12 percnél többre menni. A legfontosabb a rendszeresség. Ha nem hagytok ki hosszabb időszakokat (2 hét) bőrötök belső faktorszintje magas marad, így csak a ritkább (kényelmesebb) fenntartásra kell csak összpontosítanotok. Mindenkinek kifejezetten ajánljuk a szolárium kozmetikumok használatát. Bár a Chocolate Brown Csokicső® kevésbé „szárítja” a bőrt, a megfelelő szolárium kozmetikum nagymértékben lassítja a bőrszín kikopását. Fontos hogy a kapott bőrszínt minél tovább élvezhessétek, ezért célszerű önbarnító tartalmú utáni krémekkel, testápolókkal hosszabbítani a hatást. Havi 6-8 alkalomnál ne akarjatok többet szolizni!

Kreol bőrűeknek

A Ti esetetekben nagyon fontos a határok megértése és betartása! Mivel bőrötök kiemelkedően reagál a napozásra és a szolizásra, könnyen barnultok és sötét barnára. Ez önmagában nagyon jó, de törekednetek kell arra, hogy ez így is maradjon. Nem szabad úgy gondolni sértetlenek vagytok, és bármit kibír a bőrötök. Fontos hogy komoly szabályokat hozzatok a szolizások száma és mértéke tekintetében, és be is tartsátok azokat. A barnulás védekező reakciója a bőrnek, tehát minél barnábbak vagytok, egyre kevésbé barnultok. Ez azt eredményezi, hogy egyre több időt kell a szolárumban eltöltenetek, minél barnábbak akartok lenni. Célszerű azonban, egy kevésbé „fekete” bőrszínt céloznotok, még ha nem is látjátok kellően barnának magatok. Kevesen tudják, hogy a bőr rendelkezik felső bebarnulási határral, ahol már nem barnul tovább. Célszerű ettől az állapottól távol maradni, megfelelő „felső határ” betartásával még anyagilag is jobban jártok. A hiperpigmentáltságot nem mindig látjátok magatokon, nem igazán szexi, sőt épp az ellenkezője. A megfelelő bőrszín elérése után havi 6-8 alkalomnál ne szolizzatok többet és inkább kevesebb időkre (9’) menjetek. Ne akarjatok „brutálisan” barnák lenni és kérdezzétek meg barátaitokat ismerőseiteket, hogy mennyire vagytok azok mert lehet, hogy csak kevésbé látjátok magatokon… Ne feledjétek a kevesebb néha több!

A számos biopozitív hatást az egészségügyi információk között olvashatjátok. Azonban minden pozitív hatás csak akkor érvényes, ha az alábbiakat maradéktalanul betartjátok.

 

Szolárium használat fontos szabályai

* A számotokra megfelelő bőrszín elérése lassú biokémiai folyamat, ne akarjátok, hogy gyorsabb legyen, mert sosem lesz az! Ez egészségesen 2-3 hét, a „hétvégi bulikra” kellő időben kell felkészülni, ha lemaradtál ne ronts tovább a helyzeten. Rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozzatok. Ez gyorsabban nem megy!
* Ha lehet, hagyjatok magatokon valami ékszert, mert az mindig emlékeztetni tud „honnan indultál”. Nagyon jó, ha látjátok a különbséget, mert így kevésbé hiszitek azt, hogy alig vagytok barnák!
* Sose vigyétek túlzásba a szolizást! A túlzott szolizás nem egészséges, na nem kell egyből rosszindulatú daganatokra gondolni, mert azért azt általában megelőzi a szervezet részéről egy-két komoly előjelzés, de a kis baj is baj. Nem hiszem, hogy akár egy átmeneti napallergia bárkinek hiányozna!
* Ne akarjatok túlbarnult bőrszínűek lenni! Egyrészt, mert egyáltalán nem néz ki jól, másrészt, mert nem egészséges. Ha a nagyon sötét színeket kedvelitek, inkább használjatok önbarnítót. (mondjuk annak semmilyen biopozitív hatása nincs, de nem is lehet túlzásba vinni)
* Soha ne szolizzatok három napon belül kétszer vagy sűrűbben! Minden szolizás között hagyni kell legalább három napot. Természetesen ez idő alatt napozni sem lehet.
* Törekedjetek a megfelelő mértékű, átgondolt, ésszerű, rendszerességre, még ha eleinte kényelmetlenebb is, mert azt leszámítva, hogy egészséges, még pénztárcabarát is!
* Minden esetben csukva kell tartani a szemet szilozásnál és célszerű védőszemüveget használni. Soha ne tartsátok nyitva szemeteket szolizás közben, ez nem játék!
* Kérjetek információt a személyzettől, ha úgy érzitek nincs képben, vagy nem érdekli a dolog keressetek inkább más szoláriumot!
* Szoláriumozás közben ne használjatok olyan krémet ami nem kifejezetten szoláriumozás előtti kozmetikum, mert lehet, hogy foto toxikus és bőrkárosodást okozhat.
* A sminket és a bőrre fújt parfümöt is távolítsátok el szolizás előtt.

Nyitva tartás:  Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00     |     Szombat: 09:00 - 20:00      |     Vasárnap: 10:00 - 18:00

LUXURA1     |     8200 Veszprém, József Attila u. 42.     |     +36 88 785 464

LUXURA2     |     8200 Veszprém, Török Ignác u. 02.     |     +36 88 326 373

Kövess minket a Facebook-on is!

TÉRKÉP